The Automatic Government

Pilvipalvelut julkiselle sektorille.

Sisältöjä, vinkkejä ja parhaita käytäntöjä julkishallinnon organisaatioille pilvistrategian suunnitteluun ja toteutukseen.

Valitse sinua kiinnostava aihe.

Hyppää suoraan sinua kiinnostavan aiheen pariin klikkaamalla alla olevia vaihtoehtoja.
Tai rullaa sivua alas ja tutki, mitä kaikkea meillä on sinulle tarjota liittyen julkisen sektorin pilviratkaisuihin!

Autamme julkishallinnon organisaatioita tuottamaan parempia digitaalisia palveluita ja tehostamaan toimintaansa.

Julkisen sektorin organisaatioilla on ennennäkemätön paine tuottaa entistä parempia digitaalisia palveluita kansalaisille samalla, kun palveluiden tuottamisen kustannuksia on jatkuvasti kiristettävä. Mutta miten suurempaa asiakasarvoa ja parempaa käyttäjäkokemusta tarjoavia palveluita tuotetaan matalammilla kustannuksilla?

Yksinkertaista vastausta ei kysymykseen löydy, mutta varmaa on, että vastausten joukosta löytyvät automaatio, julkipilven hyödyntäminen ja osaava henkilöstö.

Työmme on auttaa julkisen sektorin organisaatioita tuottamaan parempia digitaalisia palveluita ja tehostamaan toimintaansa. Laaja ja syvä kokemuksemme julkisen sektorin organisaatioiden pilvistrategioiden parissa niiden suunnittelusta toteutukseen on tarjonnut meille ainutlaatuisen näkymän eri lähtötilanteisiin ja tapohin, joilla päästään haluttuun lopputulokseen.

Uskomme, että kokemuksen ja osaamisen jakaminen mahdollisimman avoimesti on hyödyksi kaikille. Siksi olemme koonneet tälle sivulle paljon kiinnostavia videoita, oppaita ja case-tarinoita aiheista, joista päivittäin julkishallinnon asiakkaiden kanssa juttelemme.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan tai kaipaat henkilökohtaisempaa, juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin sopivaa sparrailua, älä epäröi olla meihin yhteydessä!

Pilvisiirtymä.

Meille on tärkeintä madaltaa pilvipalveluun siirtymisen kynnystä ja auttaa julkishallinnon toimijoita siirtymän toteutuksessa. Siksi olemme koonneet alle hyödyllisiä resursseja, jotka auttavat työssä alkuun tai eteenpäin.

Jos haluat lukemisen sijasta jutella oikean ihmisen kanssa, älä epäröi olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä
Clouds

Pilviosaaminen.

Julkishallinnossa on usein huippuosaavia IT-tiimejä mutta vain rajallisesti kokemusta pilvipalvelun käytöstä. Tavoitteemme on, että yksikään organisaatio ei jätä pilven mahdollisuuksia hyödyntämättä osaamiseen liittyvistä syistä.

Jos haluat lukemisen sijasta jutella oikean ihmisen kanssa, älä epäröi olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä

Valitettavasti tämä sisältö on toistaiseksi saatavilla vain englanniksi. Työstämme suomenkielistä versiota, joten pysy kuulolla!

BMW case study

Caset.

Olemme auttaneet lukuisia julkisen sektorin organisaatioita pilveen liittyvissä projekteissa – migraatioista sovelluskehitykseen ja koulutukseen. Lue esimerkkejä siitä, mitä olemme tehneet.

Jos haluat lukemisen sijasta jutella oikean ihmisen kanssa, älä epäröi olla meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä

Miksi Nordcloud?

Olemme Valtorin valitsema pilvikumppani ja Hanselin hyväksymä julkishallinnon sopimustoimittaja. Tarjoamme Euroopan johtavana kokonaisvaltaisten pilvipalveluiden tarjoajana pilvinatiiviosaamisemme ja todennetut parhaat käytännöt julkisen sektorin asiakkaiden käyttöön, jotta he voivat siirtyä nopeammin pilveen huolehtien samalla vankasta tietoturvasta ja -suojasta.

Time

Nopeampia, pysyvämpiä tuloksia

Olemme pilvialan edelläkävijä ja toimintamme perustuu täysin pilvipalveluihin. Tämä merkitsee sitä, että emme vain seuraa viimeisimpiä villityksiä tai yritä peittää vanhentuneita työskentelytapoja uusilla trendeillä. Saavutat parempia, nopeampia ja pysyvämpiä tuloksia, kun valitset pilvinatiivin kumppanin oppaaksesi matkalla pilveen.

Vahvemmat tiimit

Huomioimme kaupalliset näkökohdat ja käytämme sovelluskohtaisia työkaluja ja teknologioita, joiden avulla voit maksimoida pilven kestävyyden, kustannussäästöt ja arvopotentiaalin. Saat tarvitsemasi tuen teknologiasta koulutukseen ja suunnittelusta DevOps-malliin, jotta voit hyödyntää pilven etuja ja pienentää samalla organisaatiosi hiilijalanjälkeä.

Cloud

Globaali pilvijohtajuus

Toimimme johtavana yhteistyökumppanina kaikille kolmelle isolle julkipilvialustalle (Microsoft Azure, Google Cloud Platform ja Amazon Web Services) ja meille on myönnetty Visionary-titteli Gartner Magic Quadrant for Public Cloud IT Transformation Services -vertailussa. Saat puolueetonta neuvontaa, jonka lähtökohtana toimivat organisaatiosi koko teknologiavaranto sekä sen digitaaliset ja kestävyyteen liittyvät yleiset tavoitteet – ja joka asettaa organisaatiosi edun etusijalle.

Pilvipalvelut julkisen sektorin organisaatioille.

Arvioinnit ja migraatiot

Julkisen sektorin organisaatioille kehittämämme prosessi alkaa nyky-ympäristön kartoituksella, jossa arvioidaan ympäristön pilvivalmiutta. Sen pohjalta tehdään pilotti (proof-of-concept) yhdellä tai kahdella sovelluksella. Lopputuloksena saat näyttöön perustuvan business casen kokonaiskustannusten ja hyötyjen arvioimiseksi sekä suositellun migraatiostrategian. Varsinaisen migraation toteutuksessa pääpaino on läpinäkyvyydessä, tehokkuudessa ja arvonmuodostuksessa.

Lue lisää: Arvioinnista toteutukseen – parhaisiin käytäntöihin perustuva strategia Suomen julkiselle sektorille →

Pilviosaaminen

Paikkaa väliaikainen tai tiedostettu vaje pilviosaamisessa hyödyntämällä Nordcloudin pilviasiantuntijoita. Meiltä saat sertifioituja, tarvittaessa turvatarkastettuja huippuosaajia työskentelemään osana tiimiäsi tai vetämään valittuja projekteja. Koulutamme myös organisaatioiden omaa henkilökuntaa, jotta tärkein ymmärrys ja osaaminen säilyisi organisaatioiden sisällä.

Lue lisää: Cloud Upskilling for Government – Enabling a Digital Future →

Sovelluskehitys

Kaikissa laitteissa saumattomasti, skaalautuvasti ja kustannustehokkaasti toimivat digitaaliset palvelut ovat osaamisemme ytimessä. Tarvitset apua sitten uusien palveluiden luomiseen, kehitteillä olevien testaamiseen tai olemassa olevien parantamiseen, meiltä löytyy osaamisen lisäksi kokemusta lukuisista vastaavista julkishallinnon projekteista.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää →

Pilven tietoturva

Tietoturva on julkishallinnon digitalisoinnin ja modernisoinnin A ja Ö. Me tunnemme Suomen julkipilveä koskevan lainsäädännön perin pohjin ja pystymme auttamaan eri organisaatioita löytämään juuri heille sopivimman ratkaisun. Voimme esimerkiksi suorittaa arviointeja myös julkisen sektorin suojatuissa ympäristöissä, joissa on salaiseksi luokiteltuja, luokittelemattomia ja luottamuksellisia työkuormia sekä työkuormia, joiden käyttöä on rajoitettu.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää →

Kustannusten hallinnointi

Ymmärrämme, että julkishallinnon organisaatiot painivat jatkuvasti kustannuksiin liittyvien kysymysten parissa. Siksi olemme keskittyneet optimoimaan kustannuksia ja rakentaneet automatisoituja ratkaisuja säästöjen maksimoimiseksi, asiakasarvoa riskeeraamatta.

Lue lisää: Strategic Ways to Cut Cloud Spend →

Ota yhteyttä, niin jutellaan teidän pilvimatkasta.

Johanna Hautamäki
Engagement Director