Ohjelmistokehittäjiä

Helsinki, FI; Jyväskylä, FI; Salo, FI; Oulu, FI; Kuopio, Finland
Full-Time

Apply now

Tule Nordcloudille ohjelmistokehittäjäksi!

Tässä mahdollisuutesi jättää jällkesi Eurooppalaiseen IT-alaan! Käytämme ketterää, pilvi-natiivia lähestymistä, jonka avulla asiakkaamme pääsevät hyödyntämään julkisen pilven täyden potentiaalin.

Päivittäinen työsi:

 • Työskentely osana sovelluskehityksen ammattilaisten ryhmää kehittäen sovelluksia, jotka palvelevat asiakkaidemme ydinliiketoimintaa. Esimerkiksi digitaalista asiakaspalvelua ja jakelukanavia, tiedonhallintapalveluja, nettikauppoja sekä sovelluksia IoT käyttöön.
 • Osallistuminen sovellusten arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen suunnitteluun
 • Tietämyksen jako tiimisi jäsenille ja tarvittaessa tuen tarjoaminen heille teknisissä haasteissa

Osaamisesi ja ominaisuutesi: 

 • Vahva tekninen osaaminen, ketterät työskentelytavat ja usean vuoden kokemus joistakin seuraavista ohjelmointikielistä/frameworkeista: Javascript/Typescript, Node.js, React, Python, C#, .Net, Serverless ja pilvinatiivit ratkaisut
 • Arvostat koodia, joka on helposti luettavaa sekä suorituskykyistä
 • Sujuvat kommunikointitaidot asiakkaan ja työyhteisön kanssa
 • Motivaatiota uuden oppimiseen ja tietojesi jakamiseen, sekä itsesi kehittämiseen seuraavalle tasolle
 • Sujuva englanninkielen taito ja vähintään itsenäinen kielitaito (B2) suomeksi

Meille on hyvin tärkeää löytää sinulle kiinnostavia ja ammatillisia tavoitteitasi vastaavia projekteja, jotka voivat painottua enemmän käyttöliittymiin, taustajärjestelmiin tai esimerkiksi ison datan hallintaan. Voit hakeutua erilaisiin tehtäviin kiinnostustesi perusteella esimerkiksi tiiminvetäjäksi, koodaavaksi pilviarkkitehdiksi, datakeskeiseksi sovelluskehittäjäksi, toimituksen ja myynnin tueksi, ratkaisuarkkitehdiksi, teknologiseksi evankelistaksi tai pilvistrategiakonsultiksi

Arvostamme myös sitä, jos olet aktiivisesti mukana teknologiayhteisöissä, kiinnostunut blogien kirjoittamisesta tai kiinnostunut esiintymään konferensseissa ja muissa verkostoitumistapahtumissa.

Haethan kuitenkin paikkaa, vaikka et täyttäisikään kaikkia vaatimuksia. Selvitetään yhdessä, oletko hakemamme henkilö!

Nordcloudin tarjoamat edut sinulle:

 • Erittäin osaava ja kansainvälinen tiimi
  • Työsuhde-etuna sertifikaatit (Azure, AWS, GCP) ilmaiseksi ja lisäksi bonukset suoritetuista sertifikaateista
  • Oma koulutusbudjetti
  • Vapaus valita omat työkalut (tietokone, matkapuhelin)
   • Etätyömahdollisuus ja joustavat työajat
   • Epassi Flex hyvinvointi- ja lounasetu

   Luethan huolellisesti meidän Rekrytoinnin tietosuojaseloste ennen hakemista. Jokaisella hakijalla tulee olla lupa työskennellä Suomessa.

   Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä meille ystävällisesti CV:si tai LinkedIn profiilisi.

   Lyhyesti Nordcloudista
   Nordcloud on IBM:n omistama yhtiö, joka on Euroopassa johtavassa asemassa pilvivalmennuksessa, toteutuksessa, sovelluskehityksessä, hallinnoiduissa palveluissa ja koulutuksessa. Se on tunnettu pilvinatiivi pioneeri, jolla on todistetusti kyky auttaa organisaatioita julkisen pilven käyttöönotossa tasapainoillen nopeiden voittojen, välittömien säästöjen ja kestävän arvonluonnin kanssa. Nordcloud on sertifioitu kumppani Microsoft Azuren, Google Cloudin ja Amazon Web Servicesin käytössä. Gartnerin ”Magic Quadrant for Public Cloud IT Tranformasion Services” määrittelyn mukaan Nordcloud on asemaltaan Visionääri. Nordcloudilla on toimistoja 10 maassa ympäri eurooppaa, yli 1500 työntekijää ja on toimittanut yli 1000 onnistunutta pilviprojektia.

   Opi meistä lisää: nordcloud.com

   #LI-Remote

    Apply now